Sunday, January 17, 2010

10 Pertanyaan soal Bule

1. Bule kentutnya kayak apa yah? bau keju?
2. Bule kalo makan, keringetan dan ingusan juga ga sih?
3. Bule suka makan masakan Padang ga yah?
4. Bule pernah ga sih ngupil trus taro di bawah meja?
5. Bule pernah kerokan ga yah?
6. Rambut halus di daerah privat nya Bule warna nya blonde juga yah?
7. Bule pake minyak kayu putih ga sih?
8. Bule tau ga sih apa itu Bule? Kalo kita ngomong 'eh ada bule ganteng' di luar negri, mereka ngeh ga?
9. Bahasa Inggris nya Bule apa sih?
10. Ada Bule bakal jawab ini ga yah?

Hee hee. :D

Mengutip perkataan salah satu guru native English gw, dlm bhs Indonesia: "orang Indonesia makan untuk mencari keringat (org Indo makan kan keringetan), sedangkan orang Bule berkeringat untuk mencari makan"


Note: Bule is (link)

6 comments:

Tito said...

Pertanyaan-pertanyaan ini dijawab oleh seorang bule di sini:

http://www.rantang.com.au/2010/08/13/daniel-vs-mitos-1-bule-bau/

Silakan baca. :)

conveyancing sydney said...

Its nice to have with.Absolutely fantastic posting ! Lots of useful information and inspiration, both of which we all need !Relay appreciate your work. something is missing. So go with that.

Tile Cleaning Equipment said...

The blog was absolutely fantastic! Lot of great information which can be helpful in some or the other way. Keep updating the blog, looking forward for more contents...Great job, keep it up..

Tattoo Removal Laser said...

Thanks for the FANTASTIC post! This information is really good and thanks a ton for sharing it :) I m looking forward desperately for the next post of yours..

Botox Auckland said...

I am very happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. I really enjoyed reading this.

thermage Melbourne said...

I really like this website , and hope you will write more ,thanks a lot for your information….thank u very much